Ustazah Dayana 3. Hadiah Dari Leman

“Urm… Ustazah, saya tahu saya tak patut tanya ni, tapi… Leman tu… Kenapa ya?” Soal Cikgu Suraya ketika kami sedang makan tengahari bersama. Kepalaku terangkat dari mee goreng yang aku makan. Tahu yang aku tidak boleh memberitahunya.

“Saya bukan taknak share, cikgu… Tapi… Bukak aib dia nanti…” dan juga aib aku. Aku menambah di dalam kepala. Yelah, aku pasti tiada di dalam buku teks mana mana kaedah kaunseling yang mengatakan seorang kaunselor sepatutnya mengurut batang pelajarnya! Lebih lebih lagi seorang ustazah! Fikirku.

Cikgu Suraya mengangguk. “Okayla macamtu… Ustazah okay je kan handle kes dia?” Soal Cikgu Suraya lagi. “Setakat ni, okay lagi… Syukur…” Kataku. Cikgu Suraya mengangguk.

“Baguslah kalau begitu…”

************

Appointment Leman dan hari aku bertugas di Bilik Kaunseling adalah lagi tiga hari. Guideline kaunseling pun mengatakan yang harus ada jarak antara sesi kaunseling. Namun selepas kelas Pendidikan Islamku, sekali lagi Leman datang menemuiku.

“Ustazah… Saya nak cakap sikit boleh?” Soalnya. Aku mengangguk. “Cakaplah…”

“Saya nak jumpa ustazah lepas sekolah boleh?” Aku mengangguk. “Tapi pasal apa ya…?” Soalku, separuh diriku berharap tentang ketagihannya itu, separuh lagi berharap betul kerana pelajaran.

“Urm… Tentang tu…” Katanya. Aku tahu betul tentang apa. “Okay… Tapi harini Ustazah ada dekat bilik guru panitia Pendidikan Islam… Awak datang sana ya…?”

Leman mengangguk sebelum berfikir sesuatu. Bilik guru panitia Islam terletak bersebelahan dengan surau sekolah. Dan seperti bilik guru utama, ianya mempunyai beberapa meja di dalam satu bilik yang agak besar, dan semestinya, kami berkongsi. Ketua panitia pun mejanya ada bersama kami.

“Maksudnya… Tak boleh lah kita nak…” Leman membiarkan ayatnya tergantung. Adakah itu niat asalnya? Mahukan aku ‘menolong’nya lagi?

“Urm… Haah… Jadi hari ini bolehla kita focus…” Aku senyum sebelum berjalan meninggalkan Leman yang sedikit kecewa itu.

***********

Aku dan Ustazah Huda sedang berbincang mengenai tajuk yang akan dimasukkan di dalam peperiksaan pertengahan tahun nanti. Tahun ini giliran Ustazah Huda untuk menyediakannya. Dan dia perlu tahu progress setiap kelas, telah sampai bab yang mana, supaya tiada tajuk yang dimasukkan nanti belum dipelajari pelajar pelajar.

Tiba tiba telefon bimbitnya berdering.

“Kejap ye, ustazah…” Aku mengangguk. Ustazah Huda berkata di telefon. Oleh kerana aku cuma mendengar separuh perbualan, aku tidak membuat konklusi. Tidak lama, Ustazah Huda meletakkan panggilan.

“Alamak… Suami saya tak dapat ambil anak saya dari sekolah hari ini… Boleh kita sambung nanti? Saya ni kalau dah balik ni memang tak datang dah…” Katanya dengan wajah kesal.

“Eh, ustazah… Takpe takpe… Pergilah ambil anak ustazah tu… Kalau nak bincang kat whatsapp pun boleh…” Kataku.

Masih dengan rasa bersalah, Ustazah Huda mula mengemas barangnya, lalu beg galas diangkat.

“Saya pergi dulu ya..? Asslamualaikum…” Diberi salam. Aku menjawab salam sambil sedikit melambai, sebelum kembali melangkah ke mejaku.

Bilik guru panitia Pendidikan Islam itu terasa sedikit senyap, aku angkat kepala dari meja dan melihat keliling. Jam menunjukkan pukul 2 petang…

Ustazah Huda sudah pulang dan tidak akan datang lagi untuk hari ini.

Ustaz Azmi MC.

Ustazah Syazwani mengajar nasyid di dewan sehingga Asar.

Dan Ustazah Hawa menghadiri jemputan ceramah di sekolah lain.

Tinggal aku seorang sahajakah?

*****************

Sedang aku sibuk menyemak kerja rumah pelajarku, terdengar ketuk di pintu. Aku menolak diriku bangun lalu membuka pintu, Leman. Aku terlalu sibuk menyiapkan kerjaku yang aku hampir lupa Leman hendak datang.

“Masuklah…” Kataku. Leman perlahan membuka kasut putihnya itu sebelum menapak masuk ke dalam bilik guru panitia Pendidikan Islam itu. Aku menutup pintu dan entah mengapa, aku menguncinya.

Aku membawa Leman ke mejaku, aku duduk di kerusiku dan Leman duduk di kerusi Ustazah Hawa, meja sebelahku yang ditarik sedikit.

“Jadi… Awak nak cakap apa…?” Soalku sambil menyiapkan sedikit lagi sesi menanda.

“Urm… Kan haritu Ustazah… tolong saya…?” soalnya. Wajahku bertukar merah mengangguk. “Ummm… Kenapa?”

“Saya…. Saya tak boleh lupa, ustazah… Boleh ustazah… Tolong saya lagi…?” Soalnya sedikit takut. Mungkin kerana di mana kami berada sekarang. Dan mungkin takut kalau aku marah, kerana dia mula meminta.

“Leman… Hurm… Saya rasa saya tak boleh… Kalau… Kalau awak nak buat sendiri, buatlah… Tapi saya tak boleh tolong… Awak ingatkan apa jadi kat tudung labuh saya haritu…” Kataku.

“Ingat,ustazah… Sebab tu harini…” Leman membawa keluar satu beg kertas yang dibawanya tadi. Aku tidak perasan. Satu bungkusan plastic lutsinar dibawa keluar.

“Saya bawa ni untuk ustazah… Sebagai ganti…” katanya. Aku perlahan mengambil bungkusan plastic itu lalu aku lihat isinya. Tudung? Dan dari gayanya nampak seperti tudung yang biasa aku pakai.

“Er… Leman… Saya tak suruh pun awak ganti…” Kataku mula serba salah.

“Eh tak, saya ikhlas…” jawabnya. Aku menggigit bibir bawah. Terasa serba salah… Mungkin aku patut melakukannya walaupun di sini. Untuk membalas budinya, dan membuang rasa bersalah ini.

“Urm… Kalau macam tu, saya… Saya tolong…” katanya. Perlahan aku membawa tanganku ke bawah tudung labuhku itu.

“Eh ustazah… Jangan guna tudung ustazah… Saya… Saya rasa bersalah buat ustazah susah… kotor semua…” katanya.

“Urm… Habistu… saya tak boleh sentuh awak…” kataku.

Leman perlahan membawa keluar satu lagi plastic sedikit panjang, lalu diberikan kepadaku.

“Ni… sarung tangan muslimah…?” Soalku. Aku jarang memakai sarung tangan ini, kerana biasanya sarung tangan ini dipakai oleh muslimah yang kerjanya mempunyai potensi bersentuhan tangan dengan lelaki lain, ataupun mereka yang berpurdah dan mahu melengkapkan imej mereka.

Leman mengangguk.

“Sebab harganya murah… Boleh buang je… Tak payah ustazah nak basuh…” Aku menggigit bibir bawah. Perlahan aku membuka plastik itu, dan pada waktu yang sama, Leman mula membuka seluarnya. Nafasku menjadi semakin berat.

Sarung tangan yang sedikit nipis itu aku sarungkan, membalut tanganku. Siap kedua duanya, aku melihat ke arah mata Leman yang sudah bersedia. Batangnya sudah mencanak ke atas keras. Aku menggigit bibir bawah sebelum perlahan tanganku yang berbalut sarung tangan muslimah hitam itu menggenggam batang Leman.

“Ummph… Ustazah…” Leman mengerang lembut. Aku mengurut batangnya semakin laju, dan aku pusing pusingkan tanganku seperti hari itu. Aku dapat rasakan batangnya tebal dan hangat di dalam tanganku itu. Dan tak lama, air mazinya mula meleleh keluar.

“Ummm… Leman… Awak… Awak terbayang ustazah buat apa bila awak teringat ustazah tu…?” Soalku sambil terus mengurut.

“Ummphh… Saya… Saya terbayang ustazah melancap… Depan saya… Ahh…” erangnya penuh nafsu. Aku menggigit bibir bawah. Terus mengurut.

“Tapi… ustazah tak pernah melan… urm… onani…” kataku. Entah mengapa perkataan onani itu masih terlalu lucah untukku, walaupun aku sendiri yang sedang melakukan ia kepada pelajarku.

Batangnya berdenyut semakin kuat di dalam tanganku. Lutut kami semakin hampir bertemu. Leman menyandarkan tubuhnya ke kerusi dan aku tunduk sedikit.

“Ummphh… Ustazah cubalah… Ahh…” cadang Leman. Aku tidak menjawab, cuma melajukan sedikit urutan batangnya itu.

Aku teringat apa yang terjadi minggu lepas.

“Leman… Nak… Nak pancut bagitau ustazah ye…?” Leman mengangguk laju. Aku terus mengurut dan mengurut batang Leman yang keras dan berdenyut itu. Kelihatan air mazinya mula meleleh dari lubang di kepalanya. Aku sengaja menggunakan ibu jariku, bermain dengan air mazinya sedikit sambil aku terus mengurut dari dasar ke kepala.

“Ahhh… Ustazah… Ummphh… Sedapnya tangan ustazah… Ummphhh…” Leman mengerang kesedapan. Aku menggigit bibir bawah, terasa sedikit malu walaupun bangga juga.

“Ummphh… Kalau ustazah tak pakai… sarung tangan… umphh… mesti lagi sedap…” pancing Leman. Aku senyum sedikit.

“Mana boleh, Leman… Ummphh…” Kataku. Leman cuma senyum sedikit kecewa. Kerana dia tahu aku mahu mengurut batangnya inipun sudah terlalu baik.

“Ummmph… Ustazah… Ahhh… Saya rasa saya dah nak pancut… Ummphh…” Leman mengerang kesedapan. Kali ini aku sudah siap sedia. Aku mengambil tanganku yang satu lagi lalu aku memayung kepala batang itu dengan tapak tanganku. Aku melajukan urutan sambil aku menggigit bibir bawah. Menantikan.

“Ahhh… Ustazahh… Ustazah!!!” Leman mengerang kesedapan dan aku dapat rasakan batangnya berdenyut kuat di dalam tanganku, sebelum kepala batangnya mula memancut mancutkan air maninya ke tapak tanganku yang berbalut sarung tangan itu.

“Ahh… Leman… Banyaknya…” kataku. Aku terus mengurut dan mengurut, mengeluarkan setiap titis air maninya dan aku biarkan air maninya meleleh ke tanganku. Setelah air maninya berhenti menembak, dan hanya meleleh, aku tarik tanganku yang memayungi tadi sambil terus mengurut. Aku lihat tapak tanganku yang kini dipenuhi air mani pekat melekit Leman itu.

“Ummphh… Ustazah… Ahhh…” Erang Leman kesedapan sambil aku terus mengurut batangnya itu. Setelah pasti yang air mani pekatnya itu berhenti, aku mula mengelap air maninya yang meleleh itu dengan jariku yang mana bersih, membersihkan batangnya itu.

Leman menggigit bibir bawah, melihat ustazahnya mengelap ngelap air maninya yang meleleh itu. Aku gigit bibir bawahku perlahan sambil aku menarik tubuhku ke belakang. Tanganku yang kini penuh dengan air mani Leman itu aku lihat, entah mengapa jariku bermain main sedikit, seronok melihat air mani yang pekat itu.

Leman mula menarik seluarnya kembali, juga menarik diriku daripada air mani tadi.

“Urm… Terima kasih, ustazah…” katanya sebelum bangun.

Aku mengangguk perlahan. Berfikir bagaimana aku hendak membuang sarung tangan ini. Sedang Leman berjalan keluar, Leman berpaling memandangku sebentar.

“Boleh saya dapat number ustazah?”

**********************

11pm. Ketika itu aku sedang bersiap siap untuk tidur. Aku memakai tshirt nipis lengan panjang, tanpa bra. Dan juga seluar panjang track cotton bersama panties nipis. Aku baru sahaja menutup lampu apabila Iphone6ku vibrate. Tanda mesej masuk.

Aku baring sambil mengambil Iphone6 tadi. Kunci dibuka dan aku berasa sedikit aneh, number yang menghantar whatsapp kepadaku tidak aku kenali. Sehinggalah aku membuka isi whatsapp.

Satu link.

Untuk ustazah

Tahulah aku siapa. Leman. Aku perlahan membuka link tersebut, dan link itu membawa aku ke lawan web lucah Leman tempoh hari, Cuma video kali ini berbeza. Hanya ada seorang wanita. Pada mulanya video itu hanya menunjukkan wanita tersebut menunjuk nunjukkan tubuhnya kepada kamera dengan wajah nakal, sebelum wanita itu duduk, dan tangannya perlahan meraba pantatnya.

Mataku membulat melihat. Jadi… Ini ke bagaimana perempuan onani? Fikirku.

Tubuh si wanita lucah itu melentik lentik kesedapan. Nasiblah aku memakai earphone sebelum memainkan video tadi, terdengar erangan penuh nafsu sambil jemarinya bermain main dengan bibir pantatnya, dan dari posisi jarinya, biji kelentitnya juga.

Nafasku terasa semakin berat, dan tanpa sedar, tanganku perlahan bergerak ke celah pehaku yang berdenyut itu.

Mataku terus melihat si wanita tadi. Matanya penuh berahi memandang ke kamera, dengan tangannya yang satu lagi meramas buah dadanya sendiri. Aku menggigit bibir bawah. Tanganku perlahan mengusap pantatku di luar seluarku itu.

“Ahh…” Aku mengerang lembut. Terasa sedap. Tanganku mula mengusap pantatku ke bawah dan ke atas, seperti yang pelakon lucah itu mainkan. Nafasku semakin berat. Tanpa sedar aku mula menekan nekankan pantatku ke tanganku itu. Mahukan lagi.

Aku kemudian meletakkan Iphone6 aku itu ke tepi, sebelum tanganku mula masuk ke dalam seluarku. Aku perlahan mengurut bibir pantatku yang dah basah itu. Ke atas dan ke bawah, sambil tanganku yang satu lagi meramas buah dadaku perlahan. Tubuhku melentik kesedapan dengan telingaku masih mendengar erangan wanita tadi.

“Ummmphh… Ummphhh…” Aku mengerang lagi, cuba untuk tidak terlalu kuat kerana housemates ku ada. Takut jika mereka terdengar perbuatan lucahku itu. Kemudian jemariku mula bermain biji kelentitku, menggentelkan dia laju, membuatkan nafasku semakin erat dan berat.

“Ahh~ Ahh~~ Ahh~” Aku mengerang perlahan. Tanganku yang satu lagi perlahan masuk ke dalam bajuku, lalu aku ramas buah dadaku itu geram. Tubuhku melentik lentik di atas katilku itu, kesedapan.

Aku tidak tahu berapa lama aku mengurut pantatku yang basah itu, dan aku tidak perasan entah bila video berdurasi 6 minit 23 saat itu habis. Namun aku masih mengurut semakin laju, nafasku semakin kuat, dan tubuhku semakin berombak.

Aku… Dah nak pancut ke???

Dan tubuhku menjawab persoalanku itu.

Aku mengenggam buah dadaku ketat sambil tanganku melajukan urutan. Dan tiba tiba tubuh terasa kejang sedikit dengan pantatku yang terasa seolah olah meletup di dalam nikmat, aku dapat rasakan pantatku memancut mancut air pantat jernih di dalam pantatku, dan pantatku berdenyut kuat, merasakan air pantatku mula meleleh keluar laju. 3

“Ahhhh!! Ummmphhh!!!” Aku mengerang kesedapan. Tubuhku melentik tinggi kesedapan sambil aku menutup pantatku dengan tanganku itu, membiarkan ia terus pancut dan pancut.

Nafasku yang berombak berat tadi mula tenang bersama dengan kemutan pantatku yang semakin perlahan. Aku menggigit bibir bawah sebelum aku menarik tanganku dari dalam seluar. Aku lihat air pancutku di jemariku. Jernih dan melekit walau tidak sepekat air mani Leman. Aku menggigit bibir bawah.

Tiba tiba Iphone6ku vibrate sekali lagi. Leman.

Ustazah dah tengok…?

Menggunakan tangan yang satu lagi, aku menaip.

Dah.

Jawabku pendek. Kerana aku tahu aku tak sepatutnya mengadakan hubungan di luar kelas. Lebih lebih lagi kerana ianya bukan kerana pendidikan atau untuk menolong Leman.

Ustazah dah try…?

Aku menggigit bawah, tidak pasti apa yang harus aku jawab. Tetapi jemariku perlahan copy jawapanku tadi, lalu aku hantar kepada Leman.

Dah.

Smiley Leman yang dihantar selepas itu aku abaikan, sebelum membawa diri tidur kepuasan. Sekarang faham, mengapa Leman begitu ketagih…