Ustazah Dayana 5. Demi Leman

“Yana!!” housemateku memanggilku dari luar. Aku yang sedang menyiapkan laporan mengenai budget untuk Kem Cemerlang SPM itu terus bangun menuju ke luar.

“Kenapa Azura?” Soalku. Azura merupakan seorang rakanku sejak kolej dahulu.

Azura kemudian memberiku sebuah bungkusan. “Ni ha… Ada bungkusan untuk kau dari Lazada. Kau pandai eh sekarang beli beli barang online.” Usik Azura. Wajahku bertukar merah sedikit mendengarnya.

“Sebok laa kauuu…” Aku senyum malu sebelum mengambil bungkusan itu dari tangannya lalu aku masuk ke dalam.

Pintu ditutup lalu dikunci. Akhirnya sampai juga barang yang aku pesan ini. Nasib baik sempat, kerana esok merupakan hari kaunselingnya dengan Leman. Dan entah mengapa, terasa hati ini berbunga mahu bertemu pelajarnya itu.

**************

Aku langsung tidak boleh fokus hari itu. Aku asyik teringatkan apa yang akan terjadi antara aku dan Leman. Nasiblah aku sudah merancang untuk melakukan ujian pada hari ini, maka aku tidak perlu berkata banyak di dalam kelas Leman, dan aku harap sangat tiada pelajar lain yang perasan yang aku bermain mata dengan Leman sepanjang mereka melakukan ujian yang aku beri.

Setelah selesai ujian, aku mengutipnya dari meja ke meja, dan ketika aku mengambil kertas dari tangan Leman, tangannya tersentuh tanganku sedikit, memberi rasa gemuruh kepadaku, membuatkan darahku mula mengalir laju, terangsang.

Yana… Yana… Fikirku malu.

Aku meninggalkan kelas awal hari itu, kerana aku sudah tidak keruan lagi, dan aku risau kalau aku tinggal lebih lama, aku akan berbuat perkara yang bukan bukan yang akan meberi syak kepada kelas.

Pintu bilik kaunseling aku buka perlahan, melihat Cikgu Suraya sudah berada di dalam, menyiapkan sesuatu di mejanya.

“Assalamualaikum Cikgu…” Tegurku. “Wa’alaikumsalam ustazah…”jawabnya. Dia mengangkat wajah lalu senyum kepadaku.

“Macam mana kelas harini?” Soalnya. “Macam tu je la Cikgu… Cikgu?” Soalku.

“Samalah Ustazah… Eh ni, Leman dah sampai… Dia tunggu dekat dalam bilik 2…” katanya. Mataku membulat sedikit mendengarnya.

“Oh…? Okay… Terima kasih cikgu…” Kataku sebelum aku yang merancang mahu ke mejaku dahulu, kini terus ke bilik Kaunseling 2.

Aku ketuk perlahan sebelum aku buka pintunya. Dan melihat Leman sudah duduk di kerusi biasanya. Aku senyum sebelum aku juga mengambil duduk di kerusi biasaku, lalu beg yang aku bawa aku letak ke tepi.

“Assalamualaikum Leman, Leman sihat?” soalku.

“Wa’alaikumsalam ustazah… Sihat…” Jawabnya. Aku mengangguk. Cuba mengawal diri.

“Jadi… Minggu ni, ada kurang tak?” soalku. Leman mengangguk.

“Ada, ustazah… Saya… Saya kurangkan video lucah sehari hanya sekali… satu video… Dan… melancap pun hanya sekali sehari…” katanya. Aku mengangguk. “Bagus… Boleh saya tahu apa yang motivasikan awak?” soalku.

Leman senyum nakal. “Ustazah… Saya tak sabar nak ustazah yang tolong saya…” katanya. Wajahku bertukar merah lagi. Aku menggigit bibir bawah malu. Leman tidak meminta izin kali ini, tangannya perlahan mencapai seluarnya, lalu dia mengeluarkan batangnya yang sudah keras itu.

“Ustazah nak guna sarung tangan…?” soalnya. Aku menggeleng. Rasanya, sejak apa yang terjadi di dalam kereta, aku tidak perlu menggunakan sarung tangan itu lagi. Leman senyum nakal sebelum menyandar, menunggu gerakku.

Hari ini, aku telah menyediakan sesuatu yang istimewa untuk Leman. Perlahan, aku membuka butang jubahku di bawah tudungku yang labuh itu, kemudian aku menarik turun jubahku itu, mengeluarkan tanganku dan membiarkan ia tergantung di pinggangku. Aku lihat Leman sedikit kecewa kerana aku di bawah jubahku, aku masih memakai pakaian. Tetapi apa yang dia tidak dapat lihat, aku memakai tshirt nipis berleher V berlengan panjang, di mana kalau diangkat tudung labuhku ini, dia dapat melihat separuh isi buah dadaku, dan lebih lebih lagi, aku memilih untuk tidak memakai bra hari itu.

Perlahan tanganku masuk ke bawah tudung labuhku itu, dan aku menarik Vneck ku itu keluar, melimpahkan buah dadaku bersaiz 38D itu, dan aku tahu walaupun masih bertutupkan tudung labuhku, Leman tahu apa yang sedang berlaku di bawah. Dan aku dapat melihat batangnya berdenyut gembira.

“Leman kata… Leman nak ustazah guna… buah dada ustazah kan…?” soalku. Leman mengangguk perlahan. Aku perlahan melutut di celah kakinya sebelum tanganku keluar dari tudung labuhku, lalu aku pegang buah dadaku di luar tudung labuhku itu, membuatkan tudung labuhku itu mengetat mengikut bentuk bulat mereka, dengan putingku yang keras tersombol. Leman menjilat bibirnya geram.

Perlahan aku kedepankan tubuhku, lalu aku mula mengepit batang pelajarku itu dengan buah dada besar bulatku yang berlapik tudung labuhku itu, lalu aku mula menggerakkan tubuhku ke hadapan dan belakang, mengurut batangnya dengan buah dadaku berlapikkan tudung labuh nipis itu.

“Ahhh… Ustazahh… Ummphh Ummpphhh…” Leman mengerang kesedapan sambil tangannya menggenggam kerusi erat. Aku menggigit bibir bawahku sambil aku terus menerus menggerakkan tubuhku, mengepit batang Leman dengan lebih ketat, dan aku dapat rasakan batang keras padat Leman yang berdenyut denyut di celah buah dadaku itu.

“Ummph… Sedap ke Leman…?” soalku. Leman mengangguk laju. “Ahhh… Sedap sangat, ustazah…. Ahhh…” Leman membalas. Aku senyum malu sambil aku melajukan dayungan dan kepitan ku itu. Ke atas dan ke bawah.

“Ahhh… ustazahhh… Lembutnya buah dada ustazah… Besar… Sedap… Ahh….” Erangnya kesedapan. Aku perlahan meramas buah dadaku sendiri sambil aku mengurut batangnya itu ke atas dan ke bawah, dan aku mula perasan yang walaupun aku memegang tudung labuhku ke buah dadaku, ianya asyik lari dan semakin longgar.

Dan entah bagaimana, satu bisikan syaitan sekali lagi membisik kepadaku. Dan kali ini aku mengangguk menurut ideanya itu.

Aku tidak merancang ini, namun perlahan aku melepaskan batang Leman, sebelum aku senyum nakal sedikit. Aku mengambil tudung labuhku lalu aku menutup batang Leman sekali, sebelum aku memasukkan tanganku juga ke bawah tudung labuhku itu. Leman tahu apa yang hendak aku lakukan.

“U… Ustazah…” panggilnya. Perlahan, aku mengepit batang Leman kali ini tanpa beralas, menggunakan buah dadaku. Aku dapat rasakan hangat batang keras Leman di celah buah dadaku, dan aku mula mengurut semakin laju ke atas dan ke bawah. Tahu yang Leman hanya dapat melihat bentuk kepala batangnya ketika aku mengurutnya ke bawah di atas tudung labuhku itu.

“Ahhhh… Ustazah… Sedapnya ustazah… Ahhhh… Ahhh… Ummphhh… Ummpph…” Leman mengerang semakin tidak keruan. Membuatkan nafasku juga semakin berat. Aku senyum nakal sambil melajukan urutan buah dadaku ke batangnya itu. Sambil aku genggam buah dadaku yang montok bulat itu.

“Ummpphh… Kerasnya batang awak ni Leman… Ummphh…” Aku mengerang memuji batangnya itu. Membuatkan Leman senyum bangga sambil tangannya perlahan mencapai kepalaku. Membelai kepalaku yang masih berbalut tudung labuh itu.

Aku melajukan gerakan tubuhku, memberi nikmat ‘titsjob’ itu kepada Leman. Leman mengerang kesedapan sambil aku melihat ke bawah, dan melihat kepala batang Leman menonjol nonjol di tudung labuhku. Tubuhku terasa hangat, dan dengan sendirinya, aku membalut batang keras Leman itu dengan tudung labuhku, sebelum aku memasukkannya ke dalam mulutku.

“Ustazaaahhh…” Leman mengerang kesedapan. Berlapikkan tudung labuhku itu, aku mula menghisap kepala batang Leman, dan cuba memasukkan batangnya sebanyak mungkin ke dalam mulutku. Aku menggenggam dasar batang Leman erat tidak mahu tudung labuhku itu bergerak, sambil aku menggerakkan kepalaku ke atas dan ke bawah, seperti di dalam filem lucah yang aku tonton itu.

“Ummphh… Ustazahh… Ahhh…” Leman mengerang kesedapan sebelum aku dapat rasakan batangnya berdenyut kuat, tanda sudah hampir.

Aku menghisap kepala batangnya sedikit sebelum aku mengepit kembali dengan buah dadaku di bawah tudung itu, aku melajukan dayungan di celah buah dadaku itu, bergerak ke atas dan ke bawah dengan laju.

“Leman dah nak pancut….? Ummphh… Nak pancut bagitau ustazah tau… Ahhh Ummphh…” Erangku manja. Leman mengangguk laju sebelum dia mula menggerakkan batangnya ke atas dan ke bawah, melawan arus dayunganku.

“Ahhh ahhh ustazahhh ustazaahhh saya dah dekat sangat!” Erangnya. Dengan itu aku menarik batangnya keluar dari tudung labuhku lalu masukkan kepala batangnya ke dalam mulutku.

Tanganku laju mengurut batang Leman yang berdenyut itu. Tangannya masih di kepalaku dan kali ini aku biarkan sahaja, tidak lama, Leman mengerang kuat sebelum kepala batangnya memuntahkan berdas das air maninya ke dalam mulutku.

“Ummph!! Ummphh!!” Aku mengerang sedikit terkejut dengan tembakan air maninya itu, aku telan sebanyak mungkin sambil aku terus memerah batang pelajarku itu.

“Ahhhh ustazaahh… Umpphh… Sedapnya ustazahh….” Erang Leman kesedapan. Jemari Leman mula tenggelam ke dalam anak tudung di kepalaku, menggenggam kepalaku lebih erat.

Aku menghisap kepala batangnya itu sambil aku perlahan mula memasukkan lebih lagi batang Leman ke dalam mulutku.

“U… Ustazah…” Erang Leman, tahu aku ingin merealisasikan gif kedua yang dihantar kepadaku itu.

Batang Leman yang semakin lembut itu aku hisap perlahan, dan lidahku mula membelai belai batangnya yang masih terbenam di dalam mulutku itu. Tanganku yang satu lagi mengurut ngurut perlahan dasar batang Leman yang masih berdenyut.

“Ummphhh… Sedapnya ustazah…” Erang Leman lagi. Aku melajukan gerak kepalaku sambil aku hisap kepala batangnya semakin kuat, perasan yang batangnya mula kembali keras.

Aku terus mengulum dan menghisap batangnya, mendengar erangannya, membuatkan aku semakin bernafsu. Aku mula gerakkan kepalaku semakin laju setelah rasa batang Leman cukup keras di dalam mulutku, dan sengaja aku putarkan sedikit tanganku di dasar batangnya itu, memberi lebih nikmat.

“Ahhhh… ustazaahhh… sedapnya ustazahh…” Erang Leman kesedapan. Aku melajukan hisapan, dan sengaja aku biarkan air liurku membasahi batang Leman dengan lebih banyak, membuat bunyi basah setiap kali aku menghisap dan menggerakkan kepalaku ke bawah dan ke atas. Membiarkan air liurku meleleh ke tanganku.

“Ahhhh… pandainya ustazah buat sloppy blowjob ni… ahhhh…” Leman mengerang. Aku tidak tahupun apa yang aku sedang buat itu dipanggil sloppy blowjob. Namun mendengarnya membuatkan aku rasa bermotivasi sedikit. Aku melajukan gerak kepalaku, membuat bunyi decap hisapan basah, sambil sengaja aku lihat wajahnya yang kesedapan itu, mata kami bertentang.

Aku melajukan wajahku dan urutan tanganku, dengan sangaja membiarkan air liurku membasahi batang Leman yang makin mengeras seperti sebelum pancut tadi. Lalu aku jilat semahunya batangnya itu, seperti pelakon lucah yang aku tonton.

“Srrrppp… Ummphh… Keras betul batang awak ni Leman… Ustazah suka rasa batang awak dalam mulut ustazah… Pujiku dengan nada nakal. Membuatkan batangnya berdenyut dengan lebih kuat mendengar kata kataku itu.

“Ummphh… Saya pun suka batang saya dalam mulut ustazah… Urm… Agaknya… Dalam mana lagi yang saya boleh masukkan batang saya ni ye…” Usik Leman. Aku perlahan menepuk pehanya.

“Gatal… Lubang ni je boleh ye…” usikku sebelum aku memasukkan batang kerasnya itu ke dalam mulutku semula. Aku hisap semakin laju, kepalaku naik ke atas dan ke bawah, dan aku dapat rasakan kepala batang Leman mula masuk lebih dalam ke dalam mulutku, memaksaku menghisapnya lagi.

“Ummph… Urmmphhh… Srrrpppp..” Bunyi basah dan eranganku berselang seli sambil aku terus menikmati batang zakar pelajarku itu.

“Ahhh… ustazah… kalau macam ni… ahhh… Tak lama lagi saya nak pancut.. Umppphhh!” Leman mengerang kesedapan. Tetapi aku tidak mahu dia pancut lagi. Kerana aku juga mahukannya.

Aku menghisap sedikit lagi sebelum aku menarik keluar batangnya dari mulutku. Aku jilat sedikit tepi batangnya lalu aku menolak diriku bangun. Perlahan tanganku masuk semula ke dalam tudung labuhku lalu aku masukkan semula buah dadaku yang terkeluar tadi ke dalam tshirt V neck itu. Sebelum aku menarik turun jubah yang tadinya hanya terbuka sampai ke pinggang.

Leman melihat tidak percaya, saat jubahku jatuh ke lantai, mendedahkan seluar nipis ketat yoga pants kelabu cerah yang aku order online itu, dan aku tahu Leman tahu, aku tidak memakai apa apa di bawah yoga pants itu.

“Urm… Leman suka…?” Soalku. Leman mengangguk laju. Aku menggigit bibirku sebelum aku mengambil duduk di kerusiku. Perlahan, aku membuka kakiku, berasa malu sedikit, mendedahkan bentuk pantatku yang tembam itu.

“Urm… Leman… Leman buat ustazah pancut pulak boleh…? G… Guna… Urm… Guna batang Leman…?” Soalku. Aku menggigit bibir bawah, terasa sangat nakal begini. Walaupun buah dadaku yang bulat ditutup oleh tudung labuhku, dan walaupun setiap inci kulitku masih terlindung dari pandangan Leman, aku seolah sudah mendedahkan segalanya kepada pelajarku yang seorang ini.

Leman perlahan bangun lalu berjalan menuju arahku yang sedang duduk, pehaku terbuka sedikit untuk pelajarku itu. Tangannya mula mengusap pehaku yang berlapikkan helai nipis yoga pants itu.Aku melihat wajahnya, perasan yang matanya tertumpu pada tembam pantatku itu.Leman kemudian perlahan menolak kakiku lebih tinggi,lebih besar kangkangnya, sebelum dia memegang batang kerasnya itu, lalu dihunuskan ke arah pantatku yang berlapik nipis itu.

Aku menggigit bibir bawah perlahan, kemudian perlahan Leman menggeselkan kepala batangnya ke daging pantatku, sudah membuatkan tubuhku melentik kesedapan.

“Ahhh…Leman…” Aku mengerang.Leman kemudian mula menggeselkan kepala batangnya sedikit kuat, menolak fabric nipis itu, menggeselkan kepala batangnya ke celah bibir pantatku yang masih suci dan dara itu.

Tangan Leman memegang batangnya manakala yang satu lagi meramas ramas lembut pehaku. Perlahan, Leman mula mendayung ke hadapan dan belakang,menggeselkan kepala batangnya ke pantatku semakin laju, dan aku dapat rasakan kepala cendawannya itu keras dan panas dan basah di celah bibir pantatku walaupun berlapik.

“Ahhh… Lemannn… Ummphhh!! Ahhhh…” Aku mengerang kesedapan. Tanganku masuk ke bawah tudung labuhku itu dan aku mula ramas buah dadaku sekali lagi, menahan sedap. Leman melihat gerak tanganku di bawah tudung labuhku itu dan aku tahu apa yang dia mahukan.

Aku senyum nakal sambil aku mengerang. “Ahhh… Leman nak buah dada ustazah lagi ye…?” soalku nakal. Leman mengangguk. “Ummphh… Macam tu… Ahhh…Lepas ustazah pancut… Ahhh… Leman pancut kat buah dada ustazah nak?” soalku. Leman mengangguk laju.

Dengan itu Leman melajukan gerak kepala batangnya ke celah bibir pantatku yang berlapik nipis itu. Dan aku dapat rasakan bahagian pantatku kini sudah basah dengan air nakal aku dan Leman yang bersatu. Kedua duanya sangapkan yang satu lagi walau mereka tidak pernah bertemu.

“Ahhh…. Lemann… Ummphhh!” Aku mengerang sedap. Tiba tiba Leman berhenti. “Ustazah… Nak lagi sedap tak…?” Soalnya. Aku mengangguk. “Ustazah duduk atas saya… Lepastu ustazah geselkan pantat ustazah dekat batang saya…” kata Leman perlahan. Aku mengigit bibir bawah sebelum mengangguk, setuju dengan cadangannya.

Leman kembali mengambil duduk ke kerusinya. Aku perlahan menolak diriku bangun sebelum aku memanjat tubuhnya, terasa sedikit kekok kerana kami tidak pernah serapat begini. Aku menggigit bibir bawahku sambil memegang bahu Leman.

Perlahan aku posisikan pantatku ke batang Leman, sebelum aku turun, menekan batang Leman dan pada yang sama menekan pantatku ke batangnya. Tubuhku melentik kesedapan. “Urmphhh~ Lemann~” Aku mengerang kesedapan.

Aku dapat rasakan keras batangnya di bibir pantatku, dan perlahan, aku mula menggeselkan tubuhku kehadapan dan belakang, menggeselkan bibir pantatku yang berlapik nipis itu ke batang berurat Leman yang panas keras itu.

Perlahan tangan Leman mencapai punggungku buat pertama kali. Aku biarkan sahaja. Melihat aku memberi izin menyentuhku, tangan Leman yang sebelah lagi meramas buah dadaku di luar tudung labuhku itu. Membuatkan aku mengerang kesedapan.

“Ahhh… Leman… Ummphhh…” Erangku manja. Aku melajukan dayungan, gerak tubuhku, menggeselkan pantatku kehadapan dan belakang, sesekali aku putarkan punggungku. Memberi nikmat kepada kami berdua.

“Ahhhh Ustazahh… Umphhh… Sedapnya ustazahh…” Erang Leman. Aku mengangguk setuju sambil aku melajukan dayungan. Ke hadapan dan belakang. Kerusi Leman mula bergerak perlahan dengan iramaku yang semakin kuat itu.

Punggungku yang hanya berlapik seluar nipis ketat itu seolah tidak menglidungiku dari sentuhan berahi Leman, pelajarku itu.

Aku dapat rasakan batang keras panas Leman menekan balas ke celah pantatku, dan aku dapat rasakan kepala batangnya setiap kali aku bergesal ke hadapan dan belakang. Aku pasti, kalau aku tidak memakai seluar ketat ini pasti aku suda sumbatkan batang keras Leman itu ke dalam pantatku.

“Ahhh Lemannn Irwaannn!!!” Aku mengerang kesedapan dan aku tidak perasan entah bila aku mula menghenjutkan tubuhku di atas tubuh Leman itu. Dan aku biarkan tangan Leman meramas punggungku, meramas buah dadaku di luar tudung labuhku itu.

Tiba tiba, Leman menurunkan wajahnya sedikit sebelum memasukkan buah dadaku yang masih belapik tudung labuhku itu ke dalam mulutnya. Menjumpai putting kerasku, dia hisap semahunya. Membuatkan tubuhku melentik kesedapan.

“Ahhh Lemannn!!” Aku mengerang sedap sambil aku mula memeluk kepalanya. Aku melajukan geseran dan henjutanku, tak pernah aku sangka aku akan rasa sedap begini. Mahu sahaja aku tarik turun seluarku dan sumbatkan batang Leman ke dalam pantatku.

“Ahhh ustazaahhh.. besarnya buah dada ustazah niii…Ummphhh!!” Tangan Leman meramas penuh nafsu buah dadaku, dan lidahnya dan bibirnya rakus menghisap menjilat putingku yang tertonjol di atas tudung labuhku yang digenggam bersama buah dadaku itu.

“Ahhhh… Awak punya Leman!! Ahhhh….” Aku mengerang kesedapan. Gerakku semakin laju dan aku semakin hampir. “Lemann!! Ahhh ustazah dah nak pancut!! Ahhh Ahh Ummphhh!!!!” Aku memeluk kepala Leman ketat, membenamkan wajahnya ke celah buah dadaku sambil aku menekankan tubuhku ke batang keras Leman, membenamkan batang Leman ke celah daging pantatku yang beralas seluar yoga nipis itu.

Dengan itu, tubuhku melentik kesedapan sebelum pantatku berdenyut kuat, lalu memancut mancutkan air klimaksku di dalam pantatku, dan aku mengerang kuat dengan setiap denyutan klimaks.

“Ahhhhh Leman!!! Ummphhhhhhh!!!” Aku mengerang kesedapan. Tubuhku berhenti bergerak di atas Leman, lalu Leman menarik wajahnya dari tudung labuhku yang membalut buah dadaku itu. Wajah kami semakin dekat sebelum Leman mengucup bibirku perlahan. Nafas kami bertemu.

Aku seolah kaku.

Leman menarik wajahnya sebelum senyum. “Ummph… Ustazah… Saya pulak?” soalnya. Aku menggigit bibir bawah malu sebelum turun dari tubuh Leman itu. Aku tahu dia sangat sukakan buah dadaku, maka sekali lagi, aku tutup batangnya dengan tudung labuhku itu sebelum aku mengepit batangnya dengan buah dadaku yang bulat besar itu.

“Ahhhh… Ustazah…” Leman mengerang kesedapan. Aku meramas buah dadaku sedikit sebelum aku mula mengurutnya ke atas dan ke bawah, menggigit bibirku nakal. Membuatkan Leman hampir tidak keruan. Buah dadaku mengemit ketat batang keras Leman itu.

“Umphh… Leman… Kerasnya… Panas…” usikku. Leman senyum nakal sambil menahan, aku tahu yang dia sudah hampir tetapi dia menahan selama mungkin untuk menikmati buah dadaku itu dengan lebih lama. Sengaja aku kepitkan lebih ketat memberi rasa sedap kepadanya sambil aku memperlahankan gerakku, dan aku dapat rasakan batangnya sudah berdenyut semakin kuat.

“Ahhh… Ustazah… Ustazah… Saya nak pancut sangat… Ahhh…” Erang Leman. Aku senyum dan aku tahu aku telah berjanji untuk membiarkan dia pancut ke atas buah dadaku. Pada mulanya aku hanya ingin membiarkan dia pancut berlapikkan tudungku, namun…

Aku tarik batangnya keluar sebelum perlahan aku menarik tudung labuhku ke atas, mendedahkan separuh isi buah dadaku yang separuh lagi ditutup tshirt ketat Vneck itu. Mata Leman membulat. Aku perlahan menarik Vneck ku itu sekali lagi memuntahkan buah dada bulat gebuku itu, menunjukkan puting kerasku yang Leman hisap berlapikkan tudung tadi.

Leman menyambut batangnya yang berdenyut itu, dengan sekali urutan sahaja, kepala batangnya terus menerus memancutkan air maninya yang pekat panas itu ke buah dadaku.

“Ummphh… Lemann!!” Aku mengerang perlahan sambil melihat mata Leman yang melekat ke buah dadaku yang kini disirami air maninya yang pekat itu. Leman terus mengurut dan mengurut melepaskan das demi das air mani pekatnya ke buah dadaku sambil aku terus memegang tudung labuhku itu.

Kemudian, Leman mengelap kepala batangnya yang meleleh dengan air mani itu ke buah dadaku, sebelum menggeselkannya ke puttingku yang keras itu.

“Ahhh… Leman…” Erangku kesedapan. Leman senyum puas melihat hasil benihnya di atas buah dadaku itu. Dan aku dapat rasakan air maninya yang panas pekat itu melekit di buah dadaku.

“Urm… Terima kasih ustazah…” katanya. Aku senyum mengangguk.

“Sama sama Leman…”

*************

Aku membetulkan tudung labuhku di hadapan cermin panjang tadi. Aku biarkan buah dadaku melekit dengan air mani Leman yang kini ditutupi semula oleh jubahku. Aku juga masih dapat merasakan air pantatku melekit di celah pehaku. Aku senyum ke arah Leman yang duduk melihatku.

“Urm… Apa kata minggu ni Leman cuba tak payah tengok cerita lucah dan onani langsung…?” soalku. Leman senyum nakal sedikit.

“Dengan syarat… Kalau ustazah janji buat macam ni lagi dengan saya…” katanya. Aku senyum malu. Ini semua mungkin idea nakal Leman, namun ini juga usahaku sendiri untuk menyediakan pakaian yang sesuai dengan aktiviti nakalku ini.

Aku senyum setuju. Tiba tiba aku teringatkan sesuatu.

“Eh tapi Leman, minggu depan Kem Cemerlang SPM… Kamu ikut sekali tak?” soalku. Leman mengangguk.

“Ikut ustazah… Add math saya teruk sikit…” jawabnya. Aku mengangguk. Entah mengapa, di belakang kepalaku sudah memikirkan perkara apa yang akan aku lakukan bersama Leman minggu depan.

“Macam tu… Urm… Jumpa awak minggu depan!” kataku sedikit ceria bercampur malu lalu aku keluar dahulu meninggalkan Leman.

***********