Ustazah Dayana 6. Terlanjur Nafsu

Minggu yang mendatang sangat sibuk bagiku. Beberapa hari aku balik lewat untuk menyiapkan kertas kerja dan memastikan semua persiapan berjalan dengan lancar untuk Kem Cemerlang SPM itu. Terima kasih kepada sponsor, kami telah diberikan dewan hotel 4 bintang di Kuala Lumpur untuk mengadakan kem cemerlang ini bersama dengan cukup bilik untuk semua pelajar yang berjumlah di dalam 60 orang itu.

Bagi para guru, kami diberikan sebuah bilik untuk dikongsi dua orang. Aku dan Ustazah Hani sepatutnya berkongsi bilik. Tetapi oleh kerana rumah ustazah Hani kebetulan sangat berdekatan dengan hotel, Ustazah Hani mengambil keputusan untuk berulang alik sahaja.

Hari pertama dan kedua Kem Cemerlang itu berlalu seperti biasa, oleh kerana aku perlu menguruskan penceramah jemputan, aku sedikit sibuk sehingga mereka pulang. Dan aku hanya dapat melihat Leman dari jauh. Entah mengapa, kalau dikira pangkat, umurku yang 24 tahun ini merupakan kakak kepada Leman yang berada di Tingkatan 5.

Tetapi…

Aku menarik nafas dalam.

Setelah memastikan dewan yang digunakan itu kemas dan sedia untuk digunakan esok, untuk hari terakhir, aku melangkah keluar dari dewan. Mataku mencari Leman kerana pelajar pelajar sendiri yang membantu untuk mengemas tadi. Mungkin Leman telah pulang ke bilik? Atau lepak bersama rakannya?

Aku menggigit bibir bawah, terasa bersalah kerana mempunyai perasaan begini terhadap Leman. Ya, pantatku berdenyut perlahan meminta lagi apa yang dilakukan dengan Leman minggu lepas, namun bukan hanya pantatku yang berdenyut, hatiku juga seolah olah merindukan pelajarku itu. Aku menggeleng kepalaku cuba mengeluarkan Leman dari kepalaku sebelum aku menuju ke bilikku. 3

Sejam kemudian, aku keluar dari bilik air hotel itu lalu aku mengelap tubuhku kering. Baru sahaja aku mencapai Tshirtku, Iphone6 ku bervibrate. Perlahan aku mengambilnya dan melihat nama si penghantar mesej.

Leman

Ustazah dah tidur?

Aku menggigit bibir bawahku perlahan membalas.

Belum, kenapa Leman?

Tak lama, Leman membalas kembali.

Urm… Nak minta ustazah tolong…? Harini kan sepatutnya hari kaunseling… Saya dah buat apa yang ustazah minta… Tak tengok cerita lucah… Tak onani…

Aku membaca mesejnya itu lalu aku letakkan Iphone6ku kembali. Wajahku bertukar merah.

“Dayana… Dayana… Macam mana ni…?” Aku menarik nafas dalam bercakap sendiri. Walaupun kepalaku cuba berfikir apa yang patut aku lakukan, namun dalam hatiku aku tahu apa yang aku mahukan. Iphone6 ku itu aku capai kembali.

403. Datang dalam lagi satu jam. Mesej ustazah bila kamu dah sampai level 4.

Aku tidak menunggu jawapan Leman lalu aku letakkan Iphone6 ku itu ke atas katil. Perlahan aku menarik luggage kecilku dan aku gali pakaikan yang paling bawah. Yang telah aku sediakan jika perkara ini akan terjadi. Di dalam hatiku aku berasa malu, kerana mengharapkan perkara ini akan berlaku.

Dayana… Apa dah jadi dengan aku ni?

*******************

Aku memeriksa diriku sekali di hadapan cermin. Tudung labuhku seperti biasa, menutup hampir ke paras pinggang. Di bawah, aku memakai jubah hitam kosong biasa berbatukan manik manik kecil biru daripada dada hinggang ke pinggang, kebanyakannya terlindung oleh tudung labuhku, manakala di tangan jubah itu juga terdapat manik manik biru yang membentuk corak ombak kecil.

Aku menggigit bibir bawah, entah mengapa. Aku memakai make up nipis seperti yang aku biasa pakai ke kelas, bersama lipstik merah jambu lembut yang kena dengan kulit wajahku yang cerah itu.

Tiba tiba, Iphone6ku bervibrate.

Ustazah, saya dekat depan lif.

Aku perlahan melangkah ke pintu dan membuka pintu sedikit.

Dah, masuk je. Jangan ketuk.

Aku tidak mahu kalau jiran jiran bilikku mendengar ada orang datang ke bilikku. Aku menarik nafas dalam. Tak lama, aku mendengar langkah dari luar, pintu ditolak lalu Leman masuk ke dalam. Wajahku bertukar merah dan aku dapat menghidu bau wangi sabun dari Leman. Mesti dia pun baru lepas mandi, fikirku.

Aku perlahan menutup pintu bilik hotel itu rapat.

“A… Assalamualaikum ustazah…” tegur Leman memberi salam.

“Walaikumsalam Leman… Urm… Masuklah…” kataku, mempelawanya masuk ke ruang bilik tidur yang mempunyai katil queen size itu. Leman perlahan mengambil duduk di bucu katil sebelum aku menyertainya di sebelah.

“Jadi… Macam mana kem cemerlang ni? Leman rasa okay tak?” soalku. Leman mengangguk. “Okay… Semua penceramah best best… Faham…”jawab Leman. Aku mengangguk.

“Baguslah… Urm… Betul ke kamu tak onani atau… Tengok video lucah minggu ni?” Soalku kepada Leman. Leman mengangguk. “Betul ustazah… Apa yang ustazah buat minggu lepas, buat saya rasa nak lagi… Urm… Dan saya sanggup tinggalkan benda benda tu demi ustazah…” jawabnya.

Wajahku bertukar merah mendengar ayatnya itu. Aku menggigit bibir bawah. Melihat bonjol seluarnya yang sudah mengeras itu. Aku senyum nakal sedikit sebelum aku perlahan turun melutut ke celah kakinya. Biasanya Leman yang akan mengeluarkan batangnya, namun hari ini aku ingin melakukan untukknya.

Perlahan tanganku mencapai tali pinggangnya, aku buka. Kemudian aku buka kamcing seluarnya itu lalu aku tarik zipnya ke bawah. Leman melihat sahaja perlakuan ustazahnya itu. Selepas itu, perlahan aku menarik seluarnya ke bawah hingga ke buku lali, meninggalkan bonjol Leman tadi hanya bertutupkan boxer kecilnya.

Aku menggigit bibir bawah sebelum tanganku menarik turun boxernya itu juga, mendedahkan batang Leman yang keras padat itu untuk tatapan mataku.

“Urm… Keras sejak bila ni Leman…?” soalku. Wajah Leman bertukar merah sedikit.

“Er… Sejak… Sejak on the way tadi, ustazah…” jawab Leman. Aku menggigit bibir bawah perlahan sebelum aku mencapai batangnya, lalu aku urut ke atas dan ke bawah perlahan, merasakan batang panas beruratnya di dalam tanganku.

“Ummphh… Ustazah….” Erang Leman. Kemudian perlahan aku turunkan wajahku, sebelum bibirku yang lembut ini mengucup kepala batang Leman. Aku kucup kepala batangnya, kemudian aku turunkan bibirku ke tepi, mengucup urat urat Leman yang timbul, sambil aku terus mengurut batangnya ke atas dan ke bawah.

Kemudian, perlahan, aku masukkan batangnya ke dalam mulutku, aku hisap perlahan. Lidahku mula menjilat jilat batang keras Leman di dalam mulutku itu, sedang mata bulatku melihat ke atas ke wajah Leman yang seolah masih tidak percaya, yang ustazahnya yang bertudung labuh melutut di bawah dengan batangnya di dalam mulutku.

Aku mula menggerakkan kepalaku ke atas dan ke bawah, memasukkan dan mengeluarkan batang Leman dari mulutku berulang kali, memberinya nikmat kesedapan dari mulutku dan lidahku. Sambil aku terus mengurut dasar batangnya yang berurat keras timbul itu.

“Ahhh… Ustazah Dayana…” Leman mengerang kesedapan. Aku mahukan dia lebih sedap daripada ini. Perlahan aku tarik batangnya keluar. Aku jilat sedikit dari dasar batangnya terus ke kepalanya. Sambil aku urut batangnya ke atas dan ke bawah. Aku suka melihat Leman bernafsu begitu. Mengapa? Jujur aku tidak tahu.

Aku senyum nakal sebelum aku memasukkan tanganku ke bawah tudung labuhku itu. Hari ini, sengaja aku pilih jubah yang zipnya dari atas dada sehingga tengah dadaku. Aku tarik turun lalu aku keluarkan kedua dua buah dadaku, masih terlindung di bawah tudung labuhku. Aku menggigit bibir bawah sebelum aku menundukkan tubuhku, lalu aku masukkan batang keras Leman itu ke bawah tudung labuhku itu.

“Ummphh… Ustazah…” erang Leman. Tahu apa yang akan mendatang. Aku perlahan kepitkan batangnya ke celah buah dadaku. Aku ramas buah dadaku perlahan di bawah tudung, sebelum aku mula menggerakkan batangku ke atas dan ke bawah, sambil aku senyum nakal kepada pelajarku Leman itu.

“Um… Leman suka macam ni…? Leman suka bila ustazah kepit batang keras Leman macam ni…?” soalku manja. Leman mengangguk. “Ahhh… suka sangat ustazah… Ummphhh… Sedapnya ustazah…” Erangnya kesedapan. Aku menggigit bibir bawah sambil aku melajukan dayungan ke atas dan ke bawah. Buah dadaku aku kepit semahunya dan sekali sekala sengaja aku gomol gomolkan buah dada gebu montokku itu ke batangnya, memberi erang lebih daripada Leman.

Leman menggenggam cadar katil erat, menahan sedap, dan aku dapat rasakan batangnya berdenyut panas di celah buah dadaku yang bulat itu. Nafasnya dan nafasku semakin laju. Aku melajukan lagi dayugan buah dadaku itu ke atas dan ke bawah, sambil jemariku meramas ramas buah dadaku itu.

“Ummphh… Ustazah…” Leman mengerang penuh berahi. “Ummm…. Ustazah… S…. Saya nak… Saya nak gesel dekat punggung ustazah pulak… Urm… Boleh?” Soalnya perlahan. Mataku membulat sedikit sebelum wajahku bertukar merah mendengarnya. Aku senyum nakal sedikit sebelum mengangguk. “Boleh, Leman… Awak nak buat macam mana?” soalku manja sambil aku meneruskan menggeselkan buah dadaku ke batang keras Leman itu.

“Urm… Ustazah berdiri…” Katanya. Aku mengangguk sebelum aku mendayung sedikit lagi. Lalu aku menarik batang Leman keluar dari tudung labuhku itu sebelum menolak diriku berdiri. Terasa jubahku yang longgar kerana zip yang aku buka tadi seolah ingin terlucut, lalu aku zip semula. Leman perlahan bangun sebelum tangannya memegang pinggangku. Mata kami bertemu. Aku senyum malu.

Perlahan, Leman memusingkan tubuhku yang kini menghadap meja kecil hotel itu. Aku sengaja menonggek sedikit, mengeluarkan punggungku untuk pelajarku itu. Leman kemudian tidak menunggu lama, sebelum meletakkan batang kerasnya ke celah daging punggungku yang berlapik jubahku itu. Namun aku dapat rasakan kerasnya dan padatnya batangnya itu di celah daging punggungku.

“Ahhh… ustazah…” Leman mengerang perlahan. Dia mula mendayung, menggeselkan batangnya ke atas dan ke bawah, membenamkan batangnya ke celah daging punggungku itu. Dan perlahan, tangan Leman mula naik dari pinggang, ke buah dadaku di luar jubahku itu. Diramas perlahan buah dadaku yang montok bulat itu, sambil menggeselkan batangnya ke buah dadaku.

“Ummmphh… Leman…” Aku mengerang perlahan. Terasa sedap diramas dan digesel begitu. Aku melihat refleksi ku di cermin, dan aku dapat melihat bentuk tangan Leman yang meramas ramas buah dadaku di bawah tudung labuhku itu. Membuatkan aku semakin bernafsu.

Aku dapat rasakan batang keras Leman digesel semakin kuat dan laju di celah punggungku itu, dan aku mula dapat merasakan nafas Leman di leherku, walaupun leherku masih bertutupkan tudung labuhku. Eranganku dan Leman juga semakin kuat dan laju, dan kami tahu kami berdua mahukan lebih.

Mata kami bertemu di cermin. Dan perlahan, tangan Leman turun dari buah dadaku ke pehaku, perlahan, Leman menarik jubahku ke atas. Seinci demi seinci, jubahku terangkat, mendedahkan kakiku. Dan aku dapat melihat mata Leman membulat sedikit melihat aku tidak memakai apa apa untuk menutup kakiku kali ini.

Tangan Leman masih perlahan menarik jubahku ke atas, sehinggalah jubahku diangkat melepasi punggungku yang bulat dan bogel itu untuknya, sementara bahagian depanku masih menutup celah pehaku. Dan aku tahu dia mahu menyimpannya untuk kemudian. Aku menggigit bibir bawahku nakal. Malu.

“Ummm… Ustazah…” Leman mengerang perlahan sambil mula menggeselkan batangnya kali ini di celah daging punggungku tanpa berlapik. Digeselnya ke hadapan dan belakang, dan aku dapat rasakan betapa keras dan hangatnya batang beruratnya itu di celah daging punggungku. Aku mula memegang meja kecil di hadapanku sebagai sokongan, kerana nafsu yang semakin membuak ini mula membuatkan lututku terasa lemah.

“Ummmphh… Leman…. Leman suka punggung ustazah…?” soalku manja. Leman mengangguk. Tangannya turun meramas punggungku sementara tangan yang satu lagi memegang pinggangku bersama jubahku yang ditarik tadi.

“Ahhhh… Leman….” Aku mengerang kesedapan merasakan tangan Leman yang meramas dan menguli daging punggungku itu, sambil dia mendayung di celah daging punggungku itu dengan penuh nafsu. Aku tahu jika dia mahu, pasti dia boleh hanya menggunakan daging punggungku itu sebagai pelampias nafsunya harini. Tetapi aku dapat rasakan dia pasti mahukan lebih dari punggungku.

Aku pun tidak perasan entah berapa lama Leman menggunakan daging punggungku, sambil tangannya tidak henti henti meramas buah dadaku di bawah tudung labuhku itu. Dan aku tahu dia dapat rasakan putingku yang mengeras di balik helai jubah itu. Kemudian perlahan Leman menarik tangannya dan batangnya sebelum dipusingkan kembali tubuhku.

Mata kami bertemu. Tangannya di pinggangku. Bila difikirkan kembali, aku tidak perasan sebelum ini yang Leman sedikit tinggi daripadaku. Aku menggigit bibir bawah, dan belum sempat aku berfikir apa, bibir Leman bertemu bibirku.

Bibir kami saling ditekan. Aku sedar yang kami berdua tiada pengalaman di dalam berkucupan. Namun berbekalkan apa yang dilihat di televisyen dan cerita cerita lucah, perlahan lahan bibir kami saling bertautan, dan tidak lama, lidah kami mula saling bertemu.

Jubah aku yang ditarik ke atas tadi dilepaskan kembali ke bawah, dan tangan Leman mula meramas ramas tubuhku, dari buah dadaku, punggungku, pehaku. Dan aku biarkan sahaja biarpun aku dapat rasakan batang Leman mencucuk cucuk perutku itu.

Tak lama kemudian, Leman menarik wajahnya.

“Urm… Ustazah… Leman… Leman nak pancut dengan ustazah boleh?” soalnya perlahan. Aku mengangguk.

“B… Boleh Leman… Leman nak ustazah buat macam mana?” soalku.

“Urm… Macam haritu ustazah…? Ustazah duduk atas saya…?” soalnya. Aku perlahan mengangguk perlahan. Leman senyum nakal sebelum dia mengundur lalu mula baring di atas katil. Aku perlahan mengikut Leman. Jubahku ditarik ke atas sedikit, lalu aku mula duduk di atas peha Leman. Aku tutup batang Leman dengan jubahku itu dan aku dapat rasakan batang keras panasnya berdenyut di atas pantatku.

“Urm… Tapi tak boleh masuk tau…” kataku. Dan aku tahu kataku itu kebanyakannya untuk mengingatkan diriku sendiri. Leman mengangguk faham.

Nafasku semakin berat walaupun aku belum bergerak. Perlahan, aku menolak diriku ke atas sedikit, cukup untuk aku letakkan batang keras panas Leman itu di celah bibir pantat daraku itu. Tubuhku melentik kesedapan.

“Ahhh… Leman….” Aku mengerang manja. Tangan Leman perlahan meramas punggungku sambil aku tahu Leman melihat wajahku yang penuh berahi ini. Wajah ustazahnya yang selalu mengajar subjek Pendidikan Islam, kini duduk di atasnya dengan batang kerasnya.

Nafasku semakin tidak keruan, perlahan, aku menggerakkan tubuhku ke hadapan dan ke belakang. Menggeselkan bibir pantatku yang basah, dara dan tembam itu dengan batang keras, panas dan berurat milik Leman itu.

Nafas Leman juga semakin berat. Aku perlahan melajukan dayungan, ke hadapan, belakang…

“Ahhh…. Ummphh… Leman…” Erangku kesedapan. Walau masih memakai tudung labuhku, dan jubahku masih menutup tubuhku, aku dapat rasakan batang Leman yang kini tidak berlapik itu membuatkan nafsuku semakin tidak keruan. Dan tubuhku melentik di atas batang Leman itu.

“Ahhh… Ustazah…” Leman mendengus sambil tangannya mula meramas punggungku di luar jubahku. Aku tahu dia tidak dapat melihat apa yang terjadi di bawah jubahku ini namun aku tahu dia dapat rasakan yang pantatku sudah begitu basah sekali kerananya.

Aku melajukan lagi gerakku ke hadapan dan belakang. Pantatku berdenyut semakin kuat. Aku dapat rasakan putingku mengeras di bawah jubahku. Dan aku dapat rasakan yang pantatku berrdenyut mahukan lebih dari sekadar digesel diluar bibir. Aku sedaya upaya menolak bisikan syaitan untuk memasukkan sahaja batang Leman itu ke dalamku.

“Ummphhh… Leman… Ahhh… Sedapnya batang kamu ni…. Ahhh…. Macam mana lah rasanya… kalau masuk dalam ustazah….” Soalku tidak sengaja. Aku terlalu lemas di dalam nafsu dan terlalu sibuk menahan diriku daripada menyumbat batang Leman itu ke dalamku sehingga aku tidak perasan apa yang aku cakapkan.

“Ummphh… Kalau ustazah nak tahu… Ahhh… Kenalah cuba…” pancing Leman. Membuatkan darahku berderau mendengarnya. Aku sedikit lagi mahu tewas kepada bisikan nafsu itu. Namun aku menggeleng.

“T… Tak boleh Leman… Ahhh….” Aku mengerang kesedapan, menggeleng sambil aku terus menggeselkan batang Leman itu ke hadapan dan belakang. Memandikan batang Leman dengan air pantatku itu.

Leman mendengus semakin kuat. Aku dapat rasakan batangnya seolah semakin keras.

“S…. Saya minta maaf ustazah…” kata Leman tiba tiba. Ayatnya yang tiba tiba itu membuatkan aku hairan dan berhenti bergerak. Baru sahaja aku ingin bertanya mengapa, tiba tiba tubuhku ditarik turun lalu dibaringkan.

“I… Leman!” Aku mengerang perlahan. Aku tahu tubuhku mahukan ini.

“I…Leman jangan!” Kataku. Namun Leman perlahan menolak pehaku ke atas, mengangkangkan aku sambil menolak kainku ke atas. Aku cepat cepat menarik kembali menutup pantatku sebelum Leman sempat melihat.

“T… Tak boleh tengok Leman!” kataku malu. Tangan Leman memegang batangnya, tidak peduli sama ada dia dapat melihat atau tidak. Dan aku dapat lihat nafsunya membuak di dalam matanya. Tubuhnya ditundukkan sambil kepala batangnya mula mengucup bibir pantatku, dengan aku yang masih memegang jubahku menutup pantatku dan batangnya dari pandangan Leman.

“Ummph… Maafkan saya ustazah… S…. Saya masuk ni….” Katanya perlahan. Mata kami bertentang. Wajahku merah. Aku tahu akupun mahukan ini. Dengan perlahan… aku mengangguk, mengizinkan.

Tanganku masih memegang jubahku, menutup pantatku dari pandangan Leman. Dan Leman hanya menganggak. Kepala batangnya menggesel bibir pantatku perlahan, sebelum kepala batangnya ditolak masuk ke dalam pantatku perlahan, membawa tubuhku melentik kesedapan.

“Ahhhh…. Lemannn!” Aku mengerang. Aku dapat rasakan kepala batang Leman membuka bibir pantatku itu, sambil Leman terus menolak perlahan lagi, memasukkan kepala batangnya ke dalam pantat ustazahnya ini. Nafasku mula tersekat mengikut gerak Leman, dan aku dapat rasakan kepala batang Leman kini bertemu penghalangku yang terakhir, lapisan daraku.

Leman melihat ke dalam mataku. Meminta izin. Aku menggigit bibir bawahku perlahan. Nafasku semakin berat, dan aku tahu diriku telah hilang di dalam nafsu serakah yang satu ini.

Perlahan… Aku mengangguk.

Pinggangku Leman pegang erat, sebelum dia menarik nafas, lalu dengan sekali tolak, kepala batang Leman memecahkan nipis daraku itu, membuatkan tubuhku melentik sedikit pedih. Dan batang Leman terus masuk memenuhi pantatku yang ketat dara itu.

“Ahhhhh Lemannn! Ahhhh~~” Aku mengerang sedikit sakit dan sedap. Mataku dan Leman bertemu. Nafas kami juga saling bertemu dengan penuh nafsu. Pantatku mengemut ngemut batang Leman ketat, terasa penuh di dalam pantatku. Nafasku berombak sambil Leman mula mengucup perlahan dahiku. Membuatkan wajahku merah sedikit.

Aku menggigit bibir bawah, dan perlahan Leman mula menarik batangnya, sebelum menolaknya kembali. Mula mendayung ke belakang dan kehadapan perlahan. Matanya sentiasa bertemu mataku. Tanganku mula menggenggam cadar katil itu menahan sedap. Dengan tudung labuhku yang masih menutup kepalaku.

“Ahh… Ustazah… Ketatnya ustazah…” erang Leman. Aku menggigit bibir bawah. “B… Batang awak tu yang… Umphh… Besar…” Usikku kembali. Leman senyum nakal sambil dia mula menarik dan menolak batangnya semakin laju. Mula selesa dengan ketatnya pantatku itu.

Setiap kali jubahku ternaik, aku pasti menolak kembali, menutup sebanyak mungkin tubuhku. Walaupun aku tahu Leman tidak melihatnya kerana matanya bertemu dengan mataku. Menghormati keinginanku.

Leman melajukan dayungannya ke hadapan dan ke belakang. Membawa nikmat kepadaku. Tubuhku melentik kesedapan. Dengan setiap tolakan ke dalam pantatku pasti dia akan memenuhkan setiap ruang di dalam pantatku, dan mengucup hujung pantatku. Terasa seolah olah pantatku sememangnya sempurna untuk Leman.

“Ahhhh Lemannnn… Sedapnyaa batang Lemann… Ahhh… Ummphhh…” Aku mengerang kesedapan. Dan perlahan pantatku berdenyut semakin kuat. Aku meramas buah dadaku sendiri dan Leman melajukan dayungannya.

“Ummphh! Ahhh… Ustazaahh… Ahhh Ummphh!” Leman mengerang kesedapan. Mata kami bertemu lagi. Dengan itu Leman mengucup bibirku sebelum menghentak batangnya sedikit, membuatkan tubuhku terangkat kesedapan. Pantatku mengemut kuat sebelum aku terpancut kuat ke batang keras Leman yang masih terbenam di dalam pantatku itu.

“Lemannnn!!! Ustazahhh pancut!! Ummphh!! Ahhhh!!” Aku mengerang kesedapan sebelum aku mula memeluk leher Leman erat. Leman tidak berhenti mendayung, menghentakkan batangnya ke dalam pantatku kuat membuatkan pantatku berdenyut kesedapan.

“Ahhhh ustazaahh!” Leman mendengus sambil tangannya meramas buah dadaku di atas tudung labuhku itu.

“Ustazaahhh…. Saya nak pancut!” Erang Leman. “Ahhh… Jangan kat dalam Leman! Ahhh!!” Aku mengerang kesedapan. Kepuasan. Perlahan Leman mencabut batangnya keluar dari pantatku sebelum aku menolak diriku bangun melutut di atas katil itu.

Aku membuka mulutku sebelum Leman menyumbat batang keras padatnya itu ke dalam mulutku. Dipegang kepalaku erat sebelum dihentak hentak batang keras dan melekitnya itu ke dalam mulutku. Aku menghisap kuat sambil mataku ke atas melihat pelajarku yang penuh berahi itu.

“Ahhh ustazaahh!! Ustazaahhhh!! Nak pancut!! Ummphh!!” Leman memegang kepalaku sebelum ditolak dalam dalam ke dalam mulutku. Batangnya berdenyut kuat sebelum memancut mancutkan air mani pekatnya ke dalam mulutku, memaksaku menelan air mani pekat panasnya itu.

“Ummphh!!! Glurpp!! Ummmphh!” Aku mengerang sambil aku terus cuba menelan sebanyak mungkin air mani Leman yang memenuhi tekakku itu. Batang Leman terus berdenyut kuat dan tanganku perlahan mencapai kantung air mani Leman lalu aku urut perlahan. Membuat Leman mengerang semakin kuat.

“Ahhhh… Ustazah… Ummphhh… Ahhh…” Leman mengerang perlahan. Setelah habis dilepaskan ke dalam mulutku, Leman menarik batangnya keluar lalu mengelap kepala batangnya ke bibirku. Aku senyum nakal sedikit sebelum aku menjilat perlahan kepala batangnya.

Leman senyum puas. Begitu juga aku.

Perlahan, Leman turun dari katil.

“Urm… Ustazah… Saya balik bilik dulu ya? Nanti dorang banyak tanya… Roommates saya tu…” katanya. Aku mengangguk faham. Pantatku berdenyut puas dan masih sedikit pedih dari dara dirodok tadi. Aku menarik nafas dalam.

Aku melihat Leman memakai kembali pakaiannya.

“Umm… Leman… Jangan melancap atau tengok cerita lucah lagi tau…” pesanku.

Leman senyum nakal.

“Baik ustazah… Minggu depan macam biasa ya…?” soalnya nakal. Aku mengangguk. Leman senyum sebelum keluar dari bilik hotelku itu.

Aku melihat refleksiku di cermin.

Dayana… Ustazah Dayana… Seorang ustazah yang bertudung labuh, berjubah longgar… Tetapi pantatnya berbekaskan batang pelajarnya sendiri… Berdenyut kepuasan…

Dayana…

Apa yang kau dah buat ni?