Aku Dirogol Saat Bogel

Cerita melayu dirogol konek tak bersunat – Nama glamourku Sonya Jane. Nama sebenarku Meilan Aprilia. Umurku 27 tahun. Kerjaku sebagai jururawat sebuah hospital daerah. Aku kerja shift, waktu kerja kadang-kadang pagi, kadang-kadang petang dan kadang-kadang malam. Aku belum berkahwin tetapi dah bertunang. Tunangku kerja di negeri lain. Kami jarang berjumpa.

Aku kerja shif malam, hari itu. Aku pulang ke bilik asrama kira-kira pukul 8.30 pagi. Lepas mandi dan sarapan aku baring-baring di katil. Udara agak panas, aku buka tingkap bagi udara masuk. Blok asrama aku di bahagian belakang hospital. Di sebelahnya kerja-kerja tambahan sedang dilakukan bagi membesarkan lagi hospital. Banyak pekerja Indonesia dan Bangladesh.

Aku terlelap kerana tak tidur semalaman. Tiba-tiba aku terjaga apabila badan aku diraba-raba. Aku menjerit, tapi tangan kekar memekup mulutku. Aku terpandang batang besi tajam menghala ke dadaku. Dua orang Bangladesh berpakaian kerja memegangku erat. Sakit terasa badanku di tekan ke tilam. Dengan bahasa melayu kurang fasih mereka mengancam aku. Aku ngeri melihat besi tajam. Aku takut, aku tak terdaya melawan.

Dengan pantas mereka menarik kain yang aku pakai. Tubuhku bogel. Dua pasang mata mat bangla melihat rakus tubuhku yang ranum. Bajuku dilucutkan juga. Terdedahlah tetekku yang kenyal mekar. Tetekku diramas kasar oleh tangan yang kasar. Kedua tetekku menjadi sasaran. Mat bangla yang satu lagi mengerjakan cipapku. Pahaku ditarik kasar. Aku terkangkang. Cipapku dibelai tangan kasar tangan pekerja binaan.

Aku lihat nafsu mat bangla makin ganas. Mungkin mereka telah lama tidak menggauli perempuan setelah lama meninggalkan negara mereka. Aku rasa kedua mat bangla ini telah beristeri. Umur mereka aku rasa lebih 30 tahun.

Dengan pantas mereka menanggalkan pakaian masing-masing. Mencanak keras konek mereka yang besar panjang agak kehitaman. Yang gemuk mungkin 6 inci, tapi yang kurus tinggi lebih panjang. Mungkin 7 inci lebih. Tapi yang benar-benar aku terkejut ialah kedua-dua konek mereka berkulup.

Aku dengar cerita kawan-kawan semua mat bangla agama Islam, pasti konek mereka bersunat. Tapi yang berdiri depan aku berbeza pula, mungkin mereka agama lain. Atau mungkin masyarakat di kampung mereka tak mengamalkan bersunat. Aku tak tahu. Aku bukan kesah sangat hal-hal konek. Aku ingat semua konek sama saja. Aku gerun. Aku terpaksa pilih, besi besar tajam atau konek tumpul berkulup. Aku tak terkata. Aku tergamam.

Mat bangla pertama yang agak gemuk meneroka tetekku. Mat bangla kedua kurus tinggi mengerjakan cipap aku habis-habis. Satu mulut mengisap putingku. Mulut yang satu lagi mengisap cipapku. Antara takut dan cemas, nafsu aku meninggi juga dikerja mat bangla. Mat bangla yang pertama bangun dan menyodorkan koneknya ke mulutku. Konek berbau peluh dan hamis itu terpaksa aku masukkan ke mulut. Mat bangla menarik maju mundur koneknya di mulutku. Aku terasa kulupnya terbuka tertutup dalam mulutku bila dia gerak maju dan mundur. Mungkin mat bangla ini tak pernah cuci koneknya, ada benda-benda lembut licin melekat di lidahku.

Tak puas dengan tetekku, mat bangla gemuk mencium dan menjilat ketiakku. Ketiakku yang dah seminggu tak dicukur menjadi habuan mat bangla gemuk. Bulu-bulu halus ketiakku digigit-gigit, ditarik-tarik geram. Aku geli dibuatnya. Aku mengeliat tak keruan. Tindakan mat bangla gemuk menyebabkan aku lupa yang aku diperkosa.

Nafsu aku tak terkawal lagi. Cipapku basah kuyup di jilat mat bangla tinggi kurus. Klitoris di bahagian atas cipapku dikucup dan dijilat kasar. Makin kasar jilatannya, makin ghairah dibuatnya. Lidah kasar mat bangla membuat aku betul-betul tak terkawal gerakanku. Punggungku ku angkat tinggi-tinggi. Tundunku betul-betul berada depan hidung mat bangla kurus. Aku teramat geli.

Kemutan cipapku makin laju. Air licin keluar dengan banyak dari dalam cipapku. Agaknya mat bangla ini pun sudah ghairah, air cipapku disedut dengan lahap. Berdecap-decap bunyi mulutnya. Cairan yang lebih meleleh membasahi bulu-bulu cipapku yang lebat.

Aku ingat penyiksaanku akan selesai. Rupa-rupanya tidak. Mat bangla kurus tinggi makin ganas. Lurah cipapku dicium rakus. Hujung hidungnya terbenam dalam lurah merkah. Disedut dalam-dalam. Dicium bibir cipapku yang lembut warna merah coklat. Bibir cipap digigit-gigit. Aku benar-benar tak tahan. Aku rasa bagai berada di kayangan. Aku bagai melayang di udara.

Aku rasa mat bangla tinggi kurus dah tak tahan lagi. Dia berdiri tegak betul-betul di celah kangkangku. Koneknya yang panjang 7 inci itu diramas-ramas. Digerak-gerakkan kulupnya maju mundur. Agak aku mungkin dia nak keraskan lagi koneknya. Akhir sekali di tarik kulupnya ke belakang. Kulup melekat di takuk kepala konek. Kepala konek terbuka terdedah.

Mat bangla kurus tinggi menghampiri kangkangku.Diacah-acahnya kepala konek hitam ke cipapku yang cerah. cerita sex boleh di ceritalucahberahi.com Disapu kepala konek dengan ciaran licin cipapku hingga kepala koneknya menjadi licin. Tanpa tunggu lama mat bangla kurus membenam konek besarnya ke cipap aku.

Terbeliak mataku menerima sodokan kepala tumpul konek bangla. Aku terasa sendat di lubang cipapku. Taklah rasa sakit sebab aku tak gadis lagi. Aku pernah terlanjur dengan tunangku. Konek mat bangla ini lebih besar dan panjang dari konek tunangku. Penuh padat rongga cipapku.

Sekarang kedua-dua mulutku dipenuhi konek bangla. Mulut atas dengan konek bangla gemuk sementara mulut bawah tersumbat dengan konek bangla kurus tinggi. Dengan pantas konek bangla bergerak dalam mulut dan cipapku. Aku hampir tak boleh bernafas kerana konek gemuk memenuhi mulutku. Konek panjang meneroka hingga ke mulut rahimku. Bila ditekan habis perutku terasa senak.

Cipapku tak henti-henti mengemut. Membelai dan meramas konek mat bangla. Akibat gerakan pantas maju mundur konek besar panjang, aku tak tertahan lagi. Aku kejang kaku, tiba-tiba air maniku menyembur dari rahimku. Menyirami hangat kepala konek mat bangla kurus.

Badan ku terasa lemah longlai. Sendi-sendiku terasa longgar. Mungkin telah lama mereka tak bersama perempuan maka kedua mat bangla tak dapat mengawal gerakan mereka. Pantas saja mereka menggerakkan konek maju mundur. Aku terasa nikmat juga walau terpaksa. Tak sampai lima minit kedua mat bangla serentak memancutkan air nikmat masing-masing. Satu di mulutku dan satu lagi dicipapku. Panas dan kental mani mereka. Aku terkejut, semua cairan pekat kutelan habis.

Mereka cepat-cepat berpakaian dan keluar melalui tingkap terbuka meninggalkan aku terkejang kaku telanjang bulat di katil asrama. Aku tak kuasa nak bangun. Badanku letih lesu. Kalau aku menjerit pun tak ada orang yang dapat membantu sebab semuanya bekerja pagi. Pelan-pelan ku bangun dan menutup tingkap. Cairan putih pekat meleleh di pahaku. Bulu cipapku lenjun dengan cairan mat bangla bercampur cairan cipapku. Harap-harap aku tidak mengandung anak bangla. Aku tidur semula dengan perasaan sengal di cipapku.

Topik cerita sex lucah yang terkait adalah: aku dirogol, cerita lucah main dengan kawan, konek besar, cerita lucah dirogol, ceritalucah dirogol, kisah aku dirogol, cerita lucah bahasa melayu, kisah benar dirogol, kisah dirogol, cerita dirogol, kisah benar lucah, cerita seks dirogol, cerita konek besar, kisah benar seks, cerita aku dirogol, cerita lucah bangla, kisah lucah benar, cerita kisah dirogol, aku di rogol, cerita main dengan.