Cerita Saya Bertelanjang Bulat

Saya terangsang saat batang Nurdin dimasukkan perlahan – kejadian ini berlaku pada tahun lepas. pada masa itu, nenek saya meninggal dunia. jadi kami sekeluarga pulang ke kampung. begitu juga dengan semua sepupu yang lain. budak perempuan dapat kongsi satu bilik, dan budak lelaki pula kongsi bilik yang lain. tapi kedua-dua bilik itu berkongsi satu bilik air, yang boleh dimasuk dari kedua-dua bilik. pada hari kedua tinggal di kampung, lebih kurang pukul lima petang, kami semua sedang menolong membasuh pinggan mangkuk. ketika itu saya terasa handak membuang air, tapi saya tahan sehingga siap membasuh.

kemudian saya terus masuk ke bilik perempuan dan menuju ke bilik air. tetapi pintu bilik air berkunci. ada orang yang sedang mandi di dalam. sayapun tunggu seketika, tetapi kemudian saya berasa tidak tertahan lagi. sayapun ketuk pintu bilik air. “cepat la sikit”. kemudian bunyu shower pun berhenti. saya terpaksa merapatkan kaki sambil kedua-dua tangan berada dicelah kangkang bagi mengelakkan daripada terkencing.

selepas itu bunyi kunci pintu dibuka. saya terus meluru masuk, tetapi pada masa itu sepupu saya, Nurdin, masih belum sempat keluar ke bilik lelaki. sebelum sempat keluar, dia menoleh dan terlihat saya sedang menahan daripada terkencing. entah kenapa, dia berhenti, dan kemudiannya dia menutup semula pintu tersebut dan menguncinya. saya menyuruhnya keluar tetapi dia hanya tercegat di situ. dia baru sahaja lepas habis mandi dan hanya bertuala. peha saya semakin mengepit kedua-dua tangan saya. “nak kencing ke?” kata Nurdin sambil tersengih.

saya betul-betul tak sangka bahawa sepupuku Nurdin yang muda setahun dari saya sanggup buat begitu. namun pada masa itu saya tidak mempunyai pilihan lagi kerana jika saya terus tahan, saya rasa pasti akan terlepas jugak. saya terus melucutkan seluar saya, dan kemudiannya panty saya. saya terus bercangkung di mangkuk tandas. tapi oleh kerana Nurdin sedang memerhati, saya tidak sanggup untuk melepaskan dihadapannya. saya terus merapatkan peha saya.

saya cuba menahan sekuat mungkin, tapi akhirnya titis demi titis terkeluar. Nurdin yang tadi memerhati datang ke arah saya yang sedang bercangkung, lalu membongkokkan badannya sambil tersengih. “tolonglah Nurdin, keluar…” pintaku. tapi Nurdin tetap tidak beredar, malah menggunakan kedua-dua tangannya untuk meluaskan kangkangku. kini bahagian sulitku telah terdedah. saya tidak dapat lagi menahan, dan terpancut keluar air kencingku sambil diperhatikan oleh Nurdin. saya betul-betul tak percaya keadaan itu berlaku. Nurdin teris membeliakkan matanya memerhatikan saya membuang air sambil terkangkang luas.

saya dapat lihat melalui tualanya yang batangnya menegang. setelah selesai membuang air, saya terus membasuh kemaluan saya. tapi pada masa yang sama, Nurdin terus mengambil seluar dan panty saya yang saya telah lucutkan tadi. saya cuba meminta, tapi dia tidak memberikannya semula kepada saya. “tolonglaa Nurdin, apa awak nak nii…” saya merayu kepada Nurdin. Nurdin tersenyum.

“Kalau awak nak balik seluar awak ni, awak kene bukak baju awak dulu” kata Nurdin. Saya merayu berkali-kali, tapi Nurdin mengugut kalau saya tak buat apa yang dia nak, dia akan keluar bersama seluar saya. saya yang terdesak, akhirnya bersetuju. mahu tidak mahu, saya tanggalkan t-shirt dan bra saya. akhirnya saya bertelanjang bulat tanpa seurat benang pun dihadapan Nurdin. saya dapat merasakan yang Nurdin semakin terangsang melihat saya tanpa sebarang pakaian. batangnya semakin menegang. saya terus meminta pakaian saya semula, Nurdin mula berdalih. saya dapat merasakan yang Nurdin mempunyai niat yang tak baik. Nurdin mengugut dia akan membuka pintu ke bilik lelaki jika saya tidak mengikut cakapnya.

saya semakin tidak tahu apa yang nak dibuat kerana jika pintu itu di buka, semua sepupu saya yang ada di dalam bilik tersebut akan melihat saya bertelanjang. akhirnya saya bersetuju untuk ikut apa sahaja yang Nurdin mahu, dengan syarat Nurdin berjanji untuk pulangkan pakaian saya dan merahsiakan perkara itu. Nurdin bersetuju dan terus mengambil kesempatan ke atas diri saya untuk memuaskan nafsunya. mula-mula dia menyuruh saya berdiri mengangkang, sambil dia mengusap dan menjolok-jolok bahagian sulit saya. tangan kirinya pula memicit-micit dan meramas-ramas buah dada saya. mulutnya liar menghisap dan menjilat puting buah dada saya. dalam keadaan tidak rela, badan saya menjadi semakin panas.

kemudian, Nurdin menyuruh saya kangkang dengan lebih besar, dan dia duduk di celah kangkang saya dan kepalanya dicekupkan ke celah kangkang. lidahnya dijelirkan dan dimain-mainkan di dalam bahagian sulit saya. pada masa itu, badan saya semakin panas, dan saya mula merasa terangsang yang amat. saya tidak pernah berasa seperti ini sebelum itu. setelah agak lama, saya berasa seperti melepaskan satu babanan besar dan merasakan satu kepuasan yang amat. rupanya bahagian sulitku telah basah. melihatkan itu, Nurdin terus bangun dan terus mengarahkan batangnya yang sudah begitu menegang ke arah lubang sulit saya. saya cuba menghalang, tetapi terasa agak lemah ketika itu.

Nurdin tanpa berlengah-lengah memasukkan batangnya ke dalam. saya merasa seperti terkoyak di bahagian tersebut. saya mengerang kesakitan, tapi Nurdin membisikkan supaya saya tidak membuat bising. Nurdin memasukkan batangnya perlahan-lahan. saya pada masa itu tersandar pada dinding bilik air tersebut. setelah agak lama, batang Nurdin akhirnya masuk sehingga ke hujung. kesakitan yang saya rasa semakin berkurang. ketika ini, kami seperti melekat sesama sendiri. kemudian Nurdin mula mengeluarkan sedikit batangnya, dan menjoloknya masuk semula. perkara ini dilakukan berulang-ulang dan semakin laju. saya tidak sedar yang dengusan nafas saya sudah agak kuat, tapi Nurdin mengisayaratkan supaya mengawal supaya tidak didengari.

“Syyyyyy….. nanti orang dengar…..”. saya mencapai klimaks yang kedua pada ketika itu. selepas itu, saya terasa seperti batang Nurdin semakin membesar lagi di dalam lubang sulit saya. Nurdin keluarkan batangnya dan menyuruh saya menghisapnya. saya dapat mengagak yang Nurdin akan memancutkan cecairnya sebentar lagi. saya pada mulanya tak mahu memasukkan batangnya ke dalam mulut, kerana merasakan itu adalah menjijikkan. tapi lepas didesak oleh Nurdin, saya melutut dan mengangakan juga mulut, dan Nurdin memasukkan batangnya ke dalam mulut saya. Nurdin menyuruh saya hisap batangnya. saya mula hisap. batangnya yang agak besar itu membuatkan saya terpaksa menganga seluas-luasnya. saya menghisap semakin kuat, dan Nurdin seperti mengerang kenikmatan.

akhirnya terpancut cecair likat itu dari batang Nurdin ke dalam mulut saya. saya tertelan air likat tersebut dam ingin menarik keluar batang Nurdin dari mulut, tetapi tidak dibenarkan oleh Nurdin. semakin banyak saya tertelan, dan selebihnya meleleh keluar dari mulut saya. kemudian Nurdin mengeluarkan batangnya dan terus memancutkan air likat tersebut ke atas buah dada saya. setelah habis pancutannya, Nurdin menyuruh saya duduk di atas sink. dia mengangkangkan kaki saya dan memasukkan sekali lagi batangnya ke dalam lubang sulit saya. dia menyuruh saya melilitkan kaki pada pinggangnya dan dia mengangkat saya dengan tangannya di punggung saya. Nurdin sedang berdiri sambil saya duduk di atas batangnya dengan kaki terlilit di pinggangnya dan tangan memeluk lehernya. Nurdin mula menghenjutkan saya ke atas dan ke bawah. saya semakin dihenjutkan dan merasakan lubang sulit saya menghentak-hentak batangnya. saya dihenjutkan semakin laju.

saya berasa sakit bercampur kenikmatan. selepas seketika, saya didudukkan semula ke atas sink dan batangnya dikeluarkan semula. seterusnya saya di suruh pusing ke belakang dan menghadap ke arah sink. saya membonkok sambil tangan saya diletakkan ke atas sink, dan kaki saya dikangkangkan. Nurdin memasukkan pula batangnya ke dalam lubang sulitku dari belakang. Nurdin mula menghayunkan batangnya masuk dan keluar. hayunannya semakin laju. pada masa ini, saya telah lupa segala apa yang berlaku sebelum itu tadi, yang saya fikirkan ialah kenikmatan yang saya rasai. tiba-tiba, terdengar bunyi pintu diketuk. Nurdin cepat-cepat mengeluarkan batangnya dan membasuh batangnya itu.

sayapun terus membasuh bahagian sulit saya yang basah itu dan terus menyarungkan pakaian saya. setelah saya siap berpakaian dan Nurdin bertuala, kami keluar serentak dari bilik air tersebut. mujurlah sepupu saya yang mengetuk pintu itu tadi tidak perasan apa yang berlaku. perkara ini telah setahun berlaku. namun saya masih tak dapat melupakannya cerita seks ni. sampai sekarang, jika pulang ke kampung, saya malu untuk bersua dengan sepupu saya Nurdin yang muda setahun dari saya. saya juga berharap teman lelaki saya tidak akan tahu perkara ini.

Topik cerita sex lucah yang terkait adalah: cerita terangsang, cerita lucah sepupu, cerita main dengan sepupu, kisah terangsang, cerita sepupu, cerita teransang, besarnya batang awak, cerita lucah terangsang, cerita seks dengan sepupu, cerita lucah dengan sepupu, tetek bulat, cerita lucah-sepupu, main dengan sepupu lelaki, sex dengan sepupu, Seks sepupu, kisah lucah sepupu, cerita sex dengan sepupu, kisah main dengan sepupu, cerita seks terangsang, terkangkang luas.