Biji Kelentik Vagina Kak Adinda

Cerita berahi bertelanjang bogel – Ianya bermula semasa aku berumur 20 tahun. Semasa itu aku masih dalam menjalani  perkhidmatan negara. Ketika itu, aku baru saja habis berkerja dan terus pulang ke rumah. Sampai sahaja di bawah block, aku bertemu dengan kak Adinda yang berumur 38 tahun.

Dia seorang janda yang tinggal di sebelahrumah aku. Kak Adinda mempunyai sepotong badan yang seksi dengan mempunyai dua belah tetek yangbesar dan tegang. Bontot kak Adinda sangat bulat dan sederhana besarnya. Aku jadi tidak menentu bila melihat potongan yang indah ini. Apalagi, setelah melihat potongan badan kak Adinda, butoh aku terus berdiri dengan tegap.

Aku mempunyai butoh yang agak besar dan  keras, lebih kurang 8 inch. Kak Adinda dapat merasakan kelainnan dari diri aku dan sempat ia melihat butoh aku yang sedang tegang dan menolak-nolak seluartentera yang aku pakai. Aku pun senyum dengan muka merah apabila kak Adinda melihat sinar mataku Anyway, akupun tegur dia dan bertanya dari mana dan hendak ke mana. Kak Adinda memberi tahu yangia baru pulang dari kerja dan sangat kepenatan. Kami pun sama-sama naik lift untuk ke rumah masing-masing. Sampai saja di pintu aku terus ketuk berkali-kali.

Sementara itu kak Adinda sudah pun masuk ke dalam rumah, tinggal aku yang masih lagi ketuk pintu. Setelah 10 minit menunggu, aku bercadang untuk tumpang saja di rumah kak Adinda sehingga keluarga aku pulang. Lagi pun, aku masihingin melihat potongan kak Adinda yang montok itu.

Apalagi aku terus ke rumah kak Adinda dan terus ketuk. Lebih kurang 5 minit, kak Adinda pun buka pintu.Aku amat terkejut apabila melihat kak Adinda hanya menutupi badan dia dengan sehelai tuala kecil. Ianya sangat kecil sehingga aku dapat lihat kebesaran dan keputihan kedua bukit kecil kak Adinda itu. Peha kak Adinda sangat gebu dan sejuk mata memandang. Aku beritahu kak Adinda yang keluarga aku keluar dan tidak ada orang di dalam untuk buka pintu dan beritahu dia yang aku ingin menumpang di rumahnya. Dengan senyum ia menjemput aku masuk dan tutup pintu. Kak Adinda suruh aku duduk di sofa sementara ia membuat air kopi. Aku dapat melihat kak Adinda dengan sahaja memasuki dapur dengan berjalan mengelek gelekkan bontotnya yang padat. Dengan itu butoh aku terus tegang dengan gagah.

Aku merasa sangat susah hendak duduk diam, lantas aku ikut kak Adinda ke dapur. Aku berdiri di pintu sambil berbual-bual dengan kak Adinda. Sementara itu pula mata aku tidak pernah lepas dari melihat bontot dan teteknya yang cantik itu. Butoh aku terus tegang dan aku dapat merasakan yang kak Adinda sedang jeling-jeling ke arah seluar tentera aku yang sedang mengembang besar akibat dari ketegangan butoh aku itu.  Kak Adinda tahu yang aku sedang melihat tubuh badannya.

Tapi dia bersahaja aje berjalan ulang alik di depan aku. Kadang-kadang dengan sengaja ia membongkokkan badan untuk mengambil sesuatu supaya tuala yang ia pakai akan terselak naik hingga ke pangkal bontot. Apa lagi, terbeliak biji mata aku bila melihat bulu hitam yang lebat di pukinya. Aku juga boleh nampak dengan jelasnya lubang puki kak Adinda yang merekah tersenyum.  Kak Adinda melihat mata aku tertumpu tajam pada pukinya yang sedang basah menggeluarkan air maninya yang sungguh lazat. Dengan tak tunggu-tunggu lagi, aku terus mendekati kak Adinda dan terusbenamkan muka aku di pukinya yang sedang tunggeng tunggeng.

Dengan lahapnya aku jilat di sekeliling puki itu sambil menggigit-gigit bibir merekah di situ. Kak Adinda menjerit- jerit kesedapan sambil mendorong aku menjilat dengan lebih pantas. Air maninya tak henti-henti keluar dari lubang pukinya. Namun habis air puki kak Adinda aku minum. Sementara lidah aku pula tak henti-henti keluar masuk di sekeliling puki.  Tak lama kemudian dengan ganas pula aku menarik tuala kak Adinda dan melontarkannya ke atas meja.

Maka berdirilah kak Adinda di situ dengan keadaan bertelanjang bogel. Aku membawa dia ke meja dan menyuruh dia baring meniarap sementara aku menjilat kedua puki dan jubornya yang lazat itu. Kak Adinda merengik-rengik kesedapan, “ah…! aah…! Sedap sayang…! Ah.. oh.. oh…!” Begitulah bunyi yang keluar dari mulutnya.  Setelah puas  menbaham puki kak Adinda, aku terus junamkan mulut ku kepada kedua teteknya yang tegang itu. Sementara aku hisap tetek kak Adinda, jari tangan kanan aku terus mengentil-gentil biji kelentiknya dengan enak. Tangan kak Adinda terus mencari sasaran yang ia idamkan dengan membuka baju dan seluar tentera yang aku pakai. Apabila tangan kak Adinda dah dapat apa yang ia cari, ia meramas-ramas dengan kemas supaya ia tidak terlepas dari gengamman. Naik syok butoh aku bila kak Adinda goncang turun naik dengan berkata”keras…! Besar…! Panjang…! Sedap… panas.. oh.. ah…!!! Kak Adinda dah tak sabar lagi dan terus ia tarik butoh aku ke mulutnya. Dijilatnya disekeliling kepala butuh aku.

Sekali-kali ia memasukkan semua butoh aku ke dalam mulutnya. Aku tak sangka yang kak Adinda pandai sunggoh dengan permainnan karaoka ataupun oral sex. Aku lantas terus naik ke atas kak Adinda dengan posisi 69 dan kami masing masing menikmatinya sehingga puas. Setelah enak merasa kesedapan, kak Adinda suruh aku memasukkan butoh aku yang besar keras ke dalam pukinya yang sudah berair lecak itu. Kaki kak Adinda aku kangkangkan dan kakinya aku letak di atas bahu aku. Sementara butoh besar aku tu dihalakan ke arah puki dan mengosok-gosokkan kepalanya di sekeliling bibir. “Ah…. ah…! Sedap sayang…! Cepat  sayang…! Oh… sedap…! Cepatlah masukkan ke dalam puki. Kak Adinda sedang gatal sangat ni…! Kak nak rasa sangat butoh besar kamu tu.” Kata rayunya itu amatlah membangkitkan nafsu berahi aku. Maka dengan geramnya aku junamkan keseluruh butoh aku ke dalam puki kak Adinda. Sambil itu jari aku pula bermain-main di lubang jubor dia.

Sambil aku pam butoh keluar masuk ke dalam puki kak Adinda, sambil itu jugalah aku masukkan jari aku ke dalam lubang jubornya.  Kak Adinda meronta kesedapan sambil menjerit, “Oh… oh…! Oh.. ah.. sedap….! Sedap sayang….! Oh sunggoh besar butoh kamu ni sehingga terasa di ulu hati kak Adinda…!” Aku dengan ganasnya pam keluar masuk dengan kuat sambil jari aku terus bermain di jubornya. Terpekik kesedapan kak Adinda apabila air maninya keluar membasahi butoh aku. Lalu aku suruh kak Adinda pusing tunggeng doggie stail, supaya aku dapat junam butoh aku dari arah belakang pula. Sambil itu aku dapat penumpuan yang lebih baik pada bontot kak Adinda yang padat itu.  Aku sondol dan aku hayunkan berkali-kali butoh aku keluar masuk ke puki kak Adinda sambil memuji-muji kesedapan pukinya. Sedang kami kesedapan menghenjutkan persetubuhan, aku dengan tidak segajanya terbenamkan butoh aku masuk ke dalam lubang jubor kak Adinda. Apa lagi… tepekiklah kak Adinda kesakitan kerana belum pernah ada butoh yang memasuki jubornya itu.

Kena kena pulak tu dirasmikan oleh butoh aku yang bersais besar…!  Aku pun pamlah dengan perlahan-lahan supaya kak Adinda dapat menikmati kesedapannya. Aku memang tak berhajat nak cabut keluar butoh aku walaupun sudah tersalah masuk. Apatah lagi apabila aku rasakan lubang jubor kak Adinda sungguh sedap rasanya. Setelah keluar masuk beberapa minit, barulah kak Adinda rasa sedap. Dia mula  menggelek-gelekkan bontotnya dengan keadaan lubang jubornya yang sedang kena tikam dengan butoh aku . Punyalah sedap aku rasakan bila kak Adinda buatbegitu. Semakin kemas butoh aku terbenam di situ.  Sambil itu jemari tangan kak Adinda bermain dengan buah pelir aku. Berdenyut denyut butuh aku dilimpahikenikmatannya. baca di ceritalucahberahi.com asoi Tindakkan kak Adinda itu telah mengheret hawa nafsu aku sampai ke kemuncaknya. Aku pun lepaskanlah segala air mani ke dalam lubang jubor kak Adinda.

Sambil itu jari-jari aku meramas-ramas tetek kak Adinda dengan kuat dan ganas. Kak Adinda meronta-ronta kesedapan bila dia merasakan air mani aku mula mengalir masuk ke dalam jubornya. Kami sama-sama kepenatan lalu baring bogel bersama-sama. Kak Adinda mengucapkan terima kasih kerana aku telah memenuhi tuntuan hawa nafsunya. Dia mempelawa aku supaya datang lagi ke rumahnya pada bila-bila masa saja. Menurut kak Adinda sudah 5 tahun dia tidak merasa butoh di dalam pukinya setelah kematian suami dulu. Tambahnya lagi bahawa akulah teruna pertama yang telah menikmati tubuh badannya sejak sekian lama.  Setelah adengan itu, aku selalu ke rumah kak Adinda apabila ada masa lapang dan kadang-kadang akutidur di sana. Berbagai stye telah kami lakukan dan kak Adinda pun mula pakai pakaian seksi apabila aku bersama dia

Topik cerita sex lucah yang terkait adalah:sedap sayang, Biji Kelentik Vagina Kak Adinda, vagina melayu, cerita sex adinda, sedapnya sayang, cerita sekr lucah menjilat puki faraj, biji kelentik besar, cerita kelentik, kelentik sedap, adinda sex, lubang jubor, ah sedap sayang, bulu pukinya lebat, cerita sekr melayu, butoh besar, gigit biji, sampai sahaja di bawah block aku bertemu dengan kak adinda yang berumur 38 tahun dia seorang janda yang tinggal di sebelahrumah aku, kisah vagina, kisah sayang lucah seks, kisah lucah : emakku yang gebu.